Wednesday, October 01, 2008

genepax car - Google Search




Κι αν είναι αλήθεια ????





genepax car - Google Search

5 comments:

Aceras Anthropophorum said...

Ε κκαΪλή, αλώπως είμαι ο μόνος αναγνώστης του τούτου του μπλόγκ. Ή μεγάλη τύχη είναι να βρίσκεις έτσι θυσαυρούς τζιαι να τους σιαίρεσαι μόνος σου ή μεγάλον κρίμα που δεν εππέσαν πάνω τζιαι άλλοι.

Φυσικά τζιαι τα μπλόγκ εν όπως ούλλα τα προϊόντα. Αν δεν δημοσιέφκεις συχνά τζιαι αν δεν βάλλεις σχόλια να θωρούν οι άλλοι μπλόγκερς ότι υπάρχεις, δεν έρκουνται να σου πουν γιά σου.

kkai-Lee said...

Εν πειράζει Aceras λλίοι τζιαι καλοί. Η αλήθκεια ένει ότι χρειάζεται χρόνος τζιαι παράλληλα πρέπει να μπορείς να είσαι συνεπής τζιαι να είσαι μελετημένος με το κάθε θέμα για να έσιει αξία τζιαι ουσίαν ο διάλογος.
Εγιώ διώ γυρώ σε πεντέξι που με ενδιαφέρουν οι απόψεις τους ( πρώτος ο Aceras )τζιαι γράφω άμα νοιώσω έντονην την ανάγκη να το κάμω.

Ευχαριστώ σε πάντως για τις επισκέψεις σου τζιαι για τα ενδιαφέροντα θέματα που γράφεις

Σιωνίζει τζεικάτω όξα ακόμα ?

Υ.Γ. Αν δεις τα πευκούθκια στο δρόμο Αλάμπρας - Λάρνακας ενννα κλαίεις. Τα πιο πολλά εξεράναν που την αποτίαν. Αν καταφέρω θα σου πέψω φωτογραφία.

Aceras Anthropophorum said...

δακάτω εσιόνισεν έναν αέραν τζιαι τωρά εξαναήρτεν στον κανονικόν φθινόπωρον. Φύλλά χρωματιστά, χαμηλά συννεφα, πρωϊνή κρυάδα. Εχτές επήα να συνάξω τα καρύθκια τζιαι εσυνειδητοποίησα ότι άρκησα μιαν εφτομάδαν. Εππέσαν ως το έναν τζιαι εφάαν τα τα ελάφκια. Χαλάλιν τους. Εσύναξα 5 κάσιες μήλα τζιαι θκυό αππήθκια. Κανονικό φθινόπωρον.

Κρίμαν που τα πευκούθκια στην Κύπρον. Είναι τζιαι τούτα μέσα. Δακάτω η βιοποικιλότητα απειλείται πουν την γρήγορην επέκτασην του δάσους που κατατρώει τα ξιφώθκια τα οποία είναι η φυσική κατοικία πολλών φυτών τζιαι χτηνών. Ο καθένας με τα προβλήματα του.

stalamatia said...

Κκαϊλη τες φωτογραφίες να τες βάλεις να τες δουν τζιαι άλλοι όϊ μόνον ο Ασερας. Μπορεί έτσι να σκεφτούν μερικοί να κάμνουν οικονομία του νερού άμα δουν ότι ξερανίσκουν τα δεντρά που την αποτησιά.

kkai-Lee said...

Αγαπητή Stalamatia

Ευχαριστώ για την επίσκεψη

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφίες.

Πάντως η κατάσταση εν πολλά απογοητευτική.