Friday, May 27, 2011

Η άλλη μαντίλα







Εθαύμασα τες


Την πρώτη είδα την την Κυριακή στες εκλογές।


Επήεν να ψηφίσει.


Εν εθεώρησε δικαιολογία την μαντίλα της για να μεν πάει.


Εθεώρησε ότι η ψήφος εν σημαντική για μιαν καλλύττερη κοινωνία.



Την δεύτερη είδα την Τετάρτη στην επιχερηση της. Το ίδιο ενθουσιωδη όπως πριν, που δεν επαίρναν καν που το μυαλό της τούτο το ζήτημα.



Την Τρίτη είδα την Πέμπτη την νύκτα να αναλύει με σθένος ένα εξειδικευμένο θέμα, για την οργάνωση της ανάπτυξης, μπροστά σε ένα μεγάλο ακροατήριο.


Τζιαι τες τρείς με τες μαντίλες τους.


Να επιμένουν για έναν καλλύττερο αύριο για τα παιθκιά τους τζιαι για τον κόσμο



Εθαύμασα τες



Το ζήτημα της άλλης μαντίλας, χρειάζεται να το φιλοσοφήσουμε γιατί θα καταλάβουμε πολλές αλήθκιες της ζωής.














4 comments:

astronaftis said...

πολλά ευαίσθητο θέμα οι γυναίκες με τες μαντίλες. πού την βρίσκουν τόση δύναμη...εμένα πειράζουν με πιο πολλά τα παιδικά τα καππελούθκια.

για τις άλλες μαντίλες πότε θα μας πεις;

stalamatia said...

Aυτή τη μαντίλα ίσως κάποια στιγμή της ζωής μας τη φορέσουμε,την άλλη πάλι όχι,παλλιά οι γυναίκες φορούσαν ένα μαντήλι όταν φυσούσε για να προφυλάξουν τα μαιά τους ή και για τον ήλιο(θυμάσε τα μαντίλια εκείνα τα πολύχρομα);Ηταν όμως μαντίλες ελεύθερες !! Τις άλλες τις μαντίλες πάλι τις επιτακτικές που φοράνε κάποιες γυναίκες ανα τον κόσμο ,πες μας και γι'αυτές!

Μακάρι να μη χρειαζόταν ποτέ να φοράνε παιδιά καππελάκια και μαντίλια στο κεφαλάκι τους!

kkai-Lee said...

Αστροναύτη,

Τα παιδικά καππελλούθκια τζιαι αν είναι μεγάλη υπόθεση. Πρέπει να έσιεις καρκιάν να αντέξεις τον πόνο που προκαλούν τα αθώα τους πρόσωπα.

Αστροναύτη, Σταλαματιά,

Το ζήτημα "μαντίλες" αντιμετωπίζω το μέσα που τζείνα που πιστεύκω γενικά για τη ζωή τζιαι τον κόσμο. Θεωρώ ότι ο καθένας έσιει το δικαίωμα να ντυθεί όπως νομίζει τζιαι όπως θεωρεί σωστό.

Φυσικά η επιβολή βρίσκει με αντίθετο τζιαι λυπεί με τζιαι το γεγονός ότι πολλές γυναίκες ππέφτουν στην παγίδα του φανατισμού τζιαι της θρησκοληψίας ή υποκύπτουν ( υπάρχει ελαφρυντικό ) στην τρομοκρατία που τες περιστοιχίζει.

Γενικά αν προέρχεται που θέμα ανελευθερίας βρίσκει με απόλυτα εναντίον τζιαι θεωρώ ότι όπως τζιαι η μια, έτσι τζιαι η άλλη μαντίλα βαρινίσεκει τη ζωήν των γυναικών που τες φορούν τζιαι προσωπικά λυπούμαι πολλά.

Σταλαματιά,

Θυμούμαι την μαντίλα της μάνας μου, πρώτα βυσινιά με πιππίλλες τζιαι ύστερα μαύρη. Έτσι την έμαθεν η μάνα της τζιαι η μάνα της μάνας της. Ποττέ εν ήταν βαρετό στες γυναίκες τες παλιές της Κύπρου να φορούν την μαντίλα τους.

Για τις άλλες μαντίλες,
μακάρι να βρεθεί τρόπος να ξιλειφτεί τζιαι τούτη η αρρώστια, όπως τζιαι τόσες άλλες τζιαι να μεν χρειάζουνται.

Νομίζω ότι αν οι μεγάλοι τζιαι οι τρανοί δώκουν σημασία τζιαιμαί που πρέπει εννα λείψουν τζιαι οι μαντίλες μιαν ώρα γληορήττερα.

kkai-Lee said...
This comment has been removed by the author.